ETWİNNİNG KAPSAMINDA EVRENSEL DEEĞERLERİMİZ İÇİN FELSEFE

EVRENSEL DEĞERLERİMİZ İÇİN FELSEFE

Dünyamızın küçük bir köye dönüştüğü zamanlardayız. İnsanlar birbirlerinin düşüncelerine ve bilgilerine o kadar yakınlar ki.Bu amaçla felsefeye de yakınlaşan günümüz insanları bilgiyi işlemeyi onu yeniden keşfetmeyi, bilgiyi sevmeyi onunla kendini yeniden gerçekleştirmeyi amaçlıyor.Bu amaçla teknolojiyi kullanıyor ve sosyal medya ile ,görsel yazılı materyalleri derleyip toparlıyor.Bu projede bu amaçla yapılıyor.

Etwinning  kapsamında Okulumuzda bu projeye katılan İNCİ ERDEM öğretmenimizi tebrik ediyoruz.Bu projenin kurucusu ve  yürütücüsü YUNUS EMRE ANAOKULU  öğretmeni Fatma BİLEN YENER ‘i de  tebrik ediyoruz. Proje kurucu ortağı Fransa'dan Fiorella Voglino 'dir. Fransa, Yunanistan ve Romanya'dan 3 yabancı ortağı ve  10 Türk ortağı bulunmaktadır. Okulda proje kurucusu Fatma BİLEN YENER ile birlikte Seda GÜÇMEN ve Hazal TOPAL sınıflarında projeyi uygulamaktadırlar. Projede başta sevgi, saygı, barış olmak üzere Evrensel değerleri öğrencilere aşılamak amacıyla etkinlikler yapılmaktadır. Projede Çocuklar İçin Felsefe tekniği uygulanmaktadır.

05.03.2024 49

05-03-202405-03-2024