Ahmet Saka İlkokulu

Vizyon: Hem üst öğrenime, hem de ülkemize kaliteli öğrenciler yetiştiren başarılı bir okul olmak.

Misyon: Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda okulumuz öğrencilerinin yararlanabileceği bilgi üretimine dayalı modern eğitim ortamları hazırlamak, eğitim süreci içinde her bireyin yeteneğine uygun, kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, bilimsel düşünen, araştıran, bilgiye ulaşan, bilgiyi kullanan, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, kendisine ve topluma faydalı seçkin bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Ders başlama-bitiş saati 08.50-14:35(Öğle arası 12:15-13:00)
Isınma: Merkezi sistem kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ahmetsaka.meb.k12.tr

Adres - Aydınlıkevler Mahallesi Duyarlı Sokak No 8 61040 Ortahisar/TRABZON

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuzun bulunduğu alan son derece modern ve trafik gürültüsünden uzak yeni yerleşim bölgesi olup etrafında sanayi tesisi bulunmamaktadır.

Adres - Aydınlıkevler Mahallesi Duyarlı Sokak No 8 61040 Ortahisar/TRABZON

Ulaşım Okulumuza, merkezden dolmuş minibüslerle ve belediye otobüsleri ile rahat ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz şehir merkezine 3 km uzaklıktadır.